Algemene voorwaarden

“Yo Wessel, moeten we niet iets van algemene voorwaarden hebben? Ja, zou eigenlijk wel heel verstandig zijn. Heb jij dan even zin om die te gaan maken? Ik denk eigenlijk dat jij daar
veel beter in bent. Hmm. Ik vind jou ook altijd heel sterk in dat soort dingen… Pff, oké dan. Hier komt ie, onze ‘iets van algemene voorwaarden’.”

 

  1. Voordat je bij ons komt shoppen, realiseer je dan eerst even dat we geen bol.com, fonq, of coolblue zijn. We zijn gewoon twee gasten die het leuk vinden om jou toffe spullen te laten zien die je, als je ze ook leuk vindt, kunt kopen. En als je lief bent voor ons, zijn wij dat ook voor jou.
  2. Vrijwel alle spullen op Urban Junk zijn gebruikt, vintage, minimaal 2e hands en bevatten dus sowieso gebruikssporen, beschadigingen, imperfecties en dingen waarvan je moeder zegt: “Lieverd zou je dat nou wel doen?”
  3. We vinden het fijn dat je jouw junk komt bekijken voordat je het koopt. Is wel zo handig, dan kun je het gelijk meenemen. Ook gezelliger, want we doen er op zeker een slap verhaal bij. Opsturen doen we eigenlijk liever niet. Want, het is wat het is, inclusief imperfectie. Garantie tot de deur van de loods.
  4. Betalen bij Urban Junk gaat eigenlijk heel easy. We sturen je gewoon ter plekke een tikkie, je betaalt met cash of je maakt het even over via de bank. Bitcoines doen we nog niet, we zijn namelijk net van de fax af. En als je een factuur wilt voor die vriendelijke dame van de administratie? No problem, dan klussen we gewoon in Word wat in elkaar.
  5. Ok, we snappen het, we zijn een webshop, dus je hebt toch wel recht op garantie. Laten we het zo afspreken: als je thuiskomt en je huisgenoot ziet jouw junk niet zitten of je hebt toch weer verkeerd staan opmeten, raak dan niet in paniek. Stuur ons een vriendelijke mail en dan maken we een afspraak om jouw junk weer in onze liefdevolle armen te sluiten. En tuurlijk krijg je dan je poen terug. Doen we er ook nog een kopje koffie bij.
  6. Moeders zijn over het algemeen redelijk wijze wezens. Die van ons zeiden over ruilen dat wordt huilen. Dus over ruilen doen we niet moeilijk, doen we gewoon niet.

Mocht je ooit rechten gestudeerd hebben of je ziet dingen bij andere webshops waarvan je denkt dat wij die ook in onze algemene voorwaarden moeten opnemen, voel je niet geremd en laat het ons weten. Wij doen er waarschijnlijk niks mee, maar het is altijd leuk om het er even over te hebben.